Jacco Verweij geslaagd voor opleiding 'Meester Worstmaker'

4 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 18 januari jl. heeft Jacco Verweij zijn diploma uitgereikt gekregen van de opleiding 'Meester Worstmaker'.

Meester Worstmaker

De opleiding 'Meester Worstmaker' is een initiatief van Het Worstmakersgilde en bedoeld om de vakkennis van de aangesloten leden op een nog hoger peil te brengen. Zo krijgt men nog meer inzichten als het gaat om het gebruik van grondstoffen, kruiden en specerijen. Elk onderdeel wordt met een theorie- en praktijktoets afgesloten. Jacco, werkzaam bij Slagerij Verweij, Scherpenzeel heeft alle toetsen glansrijk doorstaan. Vermeldenswaardig is dat slechts een select gezelschap jaarlijks aan deze opleiding mag deelnemen.

Vakman

De verkregen inzichten komen niet alleen aan de bereiding van het bestaande assortiment worst en vleeswaren ten goede, ook mag u rekenen op smakelijke innovaties. Meer in het algemeen is de worstmakerij van Slagerij Verweij ingericht volgens alle hedendaagse eisen op het gebied van voedselveiligheid. Hier verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 150 collega-slagers is Slagerij Verweij aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

--------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie neem contact op met

Slagerij Verweij, Dorpsstraat 257, Scherpenzeel, tel. 033-2771202 of kijk op www. slagerijverweijscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie