Het Scherpewoud organiseert de Dallacollina Primavera

9 maart 2016 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 19 maart organiseert toer- en fietsclub het ScherpeWoud in samenwerking met wielervereniging Ede de Dallacollina Primavera. Deze voorjaarstocht is de goede opmaat voor de vele voorklassiekers voor de toerfietsers.

De tocht valt samen in het weekend waarin ook de voorjaarskoers in Italie; Milaan - San Remo ofwel de Primavera verreden wordt. Vandaar de verbintenis van naamgeving aan deze mooie lentetocht met de sponsor van de tocht Dallacollina Cycling uit Amerongen.

Er kan gestart worden op drie afstanden: 60, 90 en 120 kilometer. Vanuit Scherpenzeel voert de tocht met tal van beklimmingen over de Utrechtse Heuvelrug naar Ede. Vanaf de pauzeplaats Ede krijgt men een vlakke route voorgeschoteld door de Gelderse Vallei.

Daarnaast heeft Dallacollina Cycling voor deze tocht een leuke aktie opgezet: Voor de strava gebruiker die op de Ruitenberg gelegen tussen Leersum en Doorn de snelste tijd neerzet, stelt Dallacollina Cycling een polar rs800cx traininsmachine beschikbaar.

Alle afstanden zijn uitgepijld en is er ook een routebeschrijving beschikbaar voor de deelnemers .

Gestart kan er worden op alle afstanden tussen 8.00 en 10.00 uur. De vertrekplaats is de kantine van de v.v.Valleivogels op sportpark de Bree

in Scherpenzeel. Ook is de start vanaf de invalswegen aangegeven. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig. Meer info op www.hetscherpewoud.nl

advertentie
advertentie