Cliënten aan het woord over Topzorg Scherpenzeel

18 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Topzorg Scherpenzeel bestaat inmiddels ruim een jaar. Tijd om de cliënten aan het woord te laten om te horen hoe zij Topzorg Scherpenzeel ervaren. Deze week het woord aan mevrouw Van de Weert.

Wegens gezondheidsklachten kreeg mevrouw Van de Weert moeite met de dagelijkse werkzaamheden in en om het huis en had zij behoefte aan een hulp bij het huishouden. Sinds april vorig jaar komt Topzorger Riesje daarom wekelijks een paar uur bij haar om te ontzorgen en te verzorgen. Mevrouw Van de Weert vertelt daarover:

"Wat ik nou zo fijn vind aan de hulp van Topzorg is dat het heel flexibel is. De ene keer heb ik Riesje wat langer nodig dan de andere keer, soms om de veertien dagen. Dat is geen enkel probleem. Ook in de werkzaamheden die gedaan moeten worden is Riesje heel flexibel. Meestal gaat het om werkzaamheden in het huis, maar ze gaat ook gerust in de tuin aan de gang als daar iets moet gebeuren. Het is goed dat Topzorg ook ingeschakeld kan worden om boodschappen te doen. Dat is voor veel ouderen een zware belasting. Ik heb een man die dat kan doen, dus voor mij is het niet nodig, maar voor mensen die er alleen voor staan kan dat een uitkomst zijn.

Topzorg Scherpenzeel is een particulier bedrijf, je moet het dus zelf betalen, maar de kosten vallen erg mee. Met de eigen bijdrage die de gemeente rekent voor de zorg die door de gemeente wordt geleverd, zou ik per uur meer kwijt zijn.

Riesje is een erg hartelijk en warm persoon en ik kan goed met haar overweg. Tussen het werken door drinken we een bakje koffie en bespreken we de week, erg gezellig!"

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van Topzorg Scherpenzeel? Neem geheel vrijblijvend contact op met Marjolein Gardenier op telefoonnummer 033-462 79 05 of per e-mail info@topzorgscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie