Auto met vijf personen op de kop in sloot

23 mei 2016 om 00:00 Regio

SCHERPENZEEL Bij een eenzijdig ongeval op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel zijn dinsdagochtend vroeg vijf personen met hun auto op de kop in een sloot terecht gekomen.

De hulpdiensten waaronder de brandweer van Scherpenzeel, twee ambulances en de politie werden massaal gealarmeerd. "We kregen de melding door als zijnde een ongeval met beknelling", aldus de politie. Ter plaatse bleken de vijf inzittenden, na te zijn nagekeken door de ambulancemedewerkers, ongedeerd.

Het ongeval gebeurde rond  04:15 uur toen de bestuurder, komende vanuit de richting Barneveld, in een bocht de controle over zijn voertuig verloor en via de andere rijbaan met de neus van de auto in een naastgelegen sloot terecht kwam en vervolgens over de kop sloeg.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd. Tijdens de bergingswerkzaamheden sloot de politie de Barneveldsestraat in beide richtingen af voor het verkeer. De politie, die proces-verbaal heeft opgemaakt, stelt geen nader onderzoek in.

advertentie
advertentie