Kraaybeekerhof zomeractiviteit: 15 t/m 19 augustus Teken 'es

11 juli 2016 om 00:00 Ondernemend

Tekenweek Teken 'es

Wil jij je los maken van alledaagse beslommeringen en weer eens lekker creatief bezig zijn? Niet denken, maar kijken en doen. Dat kan, door associëren, selecteren en creëren. Aan de hand van onderwerpen uit verhalen, muziek, beeldende kunst of fotografie, als inspiratiebron. Aan het einde van deze week heb je weer toegang tot je creativiteit en daarmee tot je vermogen (nieuwe) beelden te scheppen.

Veel mensen kunnen moeilijk loskomen van wat in hun hoofd speelt of hebben afgeleerd creatief te zijn. Dat is jammer want naast leren en werken is spelen, ook voor volwassenen, heel belangrijk! Dat spelen gaan we activeren op een ontspannen en veilige manier. We trainen hiermee de coördinatie tussen linker- en rechterhersenhelft en de fijne motoriek. Je maakt kennis met begrippen als: Automatisch schrift, Compositie, Perspectief, Genres, Stijlen/Stromingen

We tekenen en schilderen naar voorbeeld, aanschouwing of fantasie. Je hoeft geen tekenervaring te hebben, wel de openheid om te leren van en met elkaar. Je leert nieuwe dingen, of dingen op een nieuwe manier te doen.

Je ontdekt wat je bezighoudt in je binnenwereld; wat je sterke en zwakke kanten zijn, wat je vuur is of je valkuil. Het kan een manier zijn om jezelf beter te leren kennen. Of om je grenzen te verkennen en/of te verleggen. Je leert je beeldend proces te verwoorden en vergroot het bewust kijken; je zult meer zien in andermans werk en de beelden die je omringen.

In dit beeldend proces begeleid ik je persoonlijk. Ervaring is niet nodig, enthousiasme des te meer!

Data en tijden

15 tot en met 19 augustus 2016, van 09:30 tot 15:30 uur

Docent:

Cassandra Ligthart

Kosten en opgave

Deelname bedraagt € 425,00 inclusief materiaal

Opgave kan via: https://kraaybeekerhof.nl/academie/korte-cursussen/zomeractiviteit-teken-es

Locatie en informatie

De cursusweek vindt plaats op Landgoed Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25a in Driebergen.

Kijk op de website van Kraaybeekerhof: https://kraaybeekerhof.nl/academie/korte-cursussen/zomeractiviteit-teken-es

advertentie
advertentie