Betrouwbaar rundergehakt bij Keurslager van Baaren

22 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Het rundergehakt van Keurslager van Baaren te Scherpenzeel is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. Het gehakt werd zeer goed beoordeeld op de onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne.

Het gehakt van Keurslager van Baaren werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau Diversey Consulting Service. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde deze met het cijfer 10!! . Keurslager van Baaren is bijzonder tevreden met de beoordeling van zijn ambachtelijke product: "Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld."

?De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. De jaarlijkse onaangekondigde keuringen dienen als controlemoment en tevens als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau gehandhaafd.

advertentie
advertentie