Dementie en rechtsbescherming

30 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Dementie en rechtsbescherming.

Wanneer u of een familielid geconfronteerd wordt met de diagnose dementie is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Hoe wilt u dat uw zaken geregeld worden als u of uw familielid dit niet meer zelf kan? Wie moet uw belangen behartigen? Welke beslissingen mag u als kind voor uw vader of moeder met dementie wel/niet nemen? Dit betreft o.a. bewind voering, notariële volmacht en mentorschap. Tijdens de avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Gastspreker Notaris Alex Korlaar.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp; allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Het Alzheimer Café wordt gehouden 14 september 2016 en vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot21.00 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. De gespreksleiding is in handen van Erny de Wildt. Info: 06-866 779 57. Voor deze avond bestaat veel belangstelling, dus kom op tijd!

advertentie
advertentie