31 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Reijneveld viert 40 jarig jubileum en trakteert M.H.C. de Holestick

Op 1 mei jl. vierde Reijneveld Engineering uit Scherpenzeel haar 40 jarig bestaan. Directeur André Verschoor gaf in een interview in de Scherpenzeelse Krant aan dat men dit jubileum graag wilde vieren door middel van een sponsorbijdrage aan de plaatselijke verenigingen. De verenigingen konden zich met een leuk sponsoridee bij hem melden. Het leukste idee zou worden beloond.

M.H.C. de Holestick heeft geen moment geaarzeld en zich direct bij André gemeld. Samen zijn ze op het leuke idee gekomen om alle leden van de club te voorzien van een drinkbidon. Het 1e dameselftal is zelfs voorzien van een eigen teamkrat.

André geeft aan dat hij erg leuk vindt dat dit idee uitgevoerd is. Hij weet hoe lastig het is voor de kleinere verenigen het hoofd boven water te houden. Budget voor een dergelijke aanschaf als bidons is er vaak niet. "Ik ben blij dat ik de club heb kunnen voorzien van een duurzaam cadeau", zegt André.

Sinds 1976 adviseert Reijneveld Engineering op het gebied van bouwconstructies. Zowel in de industrie, de utiliteitsbouw, kantoren en woongebouwen. Reijneveld adviseert ook op bijzondere constructies, bijvoorbeeld van kunstenaars, of monumentale gebouwen.

De bidons zijn door Reijneveld uitgereikt op 27 augustus. Leuk detail is dat M.H.C. de Holestick haar 35 jarig lustrum uitgebreid gevierd heeft die dag.

advertentie
advertentie