Halve Marathon Renswoude op 5 november

11 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE  De 32e editie van de Halve Marathon Renswoude wordt afgewerkt op zaterdag 5 november. Deelnemers kunnen zich tot en met donderdag 3 november inschrijven via www.inschrijven.nl. Ook op de wedstrijddag zelf kan men zich nog inschrijven.

De organisatie is in handen van de Sportvereniging 'Renswouw' en de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV), die zich gesteund weten door een groot vrijwilligersleger. Start en finish bedvinden zich op het parkeerterrein van Sportpark 'De Hokhorst'. Daar kunnen de deelnemers zich ook inschrijven, omkleden en douchen. In de hal vindt tevens de prijsuitreiking plaats.

Ook dit jaar is er een Kidsrun voor jongens en meisjes van 6-12 jaar. De start is om 12.30 uur. Alle afstanden gaan via verhard terrein.

De deelnemers van de 5 km gaan om 13.00 uur van start. De deelnemers aan de halve marathon starten dit jaar om 13.45 uur. De 10,5 km begint om 14.00 uur.De route bestaat voor de deelnemers aan de halve marathon uit twee ronden, die voeren over snelle en verharde wegen. Langs die route treft men ook twee verversingsposten aan.

Deelnemen aan de Kidsrun kost 1 euro (bij na-inschrijving 1,50 euro). Deelname aan de 5 km kost 8 euro, voor de 10½ km. 10 euro en voor de halve marathon 11 euro. Inschrijven op de dag zelf kost 1 euro extra. Dit is inclusief de kosten van het registratiesysteem. Voor de beste lopers zijn prijzen beschikbaar, zowel voor de senioren, de vrouwen als de veteranen. Er is een extra prijs voor de beste regioatleet uit Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Voor het breken van het parcoursrecord is zowel bij de senioren als bij de vrouwen een extra bonusprijs beschikbaar van 100 euro. Onder alle deelnemers, aanwezig bij de prijsuitreiking, worden extra prijzen verloot. Bij het voorinschrijven kunnen deelnemers een herinneringsmedaille kopen. Ook op de dag zijn nog medailles te koop (zolang de voorraad strekt).

Start en finish zijn op Sportpark 'de Hokhorst'. Meer informatie op 29www.halvemarathonrenswoude.nl.

advertentie
advertentie