De legendarische musical Miss Saigon bij CineMec

17 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

25 jaar na de première viert de legendarische West End musical Miss Saigon haar succes met een spectaculaire, uitverkochte galavoorstelling vanuit Londen. U ziet deze wereldwijde musicalsensatie met optredens van de originele cast op donderdag 20 oktober bij CineMec. De exclusieve voorstelling wordt vertoond met Nederlandse ondertiteling en is slechts één avond in de bioscoop te zien. Dit wilt u niet missen!

Een kwart eeuw Miss Saigon

Miss Saigon - de musical van Claude-Michel Schönberg en Alain Boublil, die ook verantwoordelijk waren voor het wereldwijde succes van Les Misérables - ging in 1989 in Londen in première. De musical was er ruim vierduizend keer te zien. De voorstelling die CineMec en Pathé presenteren is de spectaculaire, uitverkochte 25th Anniversary Gala Performance op het Londense West End. Aan de drie uur durende show werkten een aantal van de originele castleden mee, waaronder Lea Salonga, Jonathan Pryce en Simon Bowman. Deze veelgeprezen nieuwe productie wordt door de Daily Telegraph omschreven als 'een bijzonder opwindende, majestueuze en aangrijpende musical met schitterende optredens'. De Daily Mail betitelt de voorstelling als 'de beste musical aller tijden'. Bij CineMec beleeft u dit theaterspektakel éénmalig op het grote doek.

Het verhaal

Miss Saigon speelt zich af tijdens de Vietnam Oorlog. Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal over Chris, een Amerikaanse soldaat die verliefd wordt op de Vietnamese prostituee Kim. Door de val van Saigon wordt het liefdespaar uiteindelijk van elkaar gescheiden. Jaren later, als Chris getrouwd is met een Amerikaanse vrouw, staat hij opnieuw oog in oog met Kim en hun zoon in Bangkok.

Tickets en informatie

Beleef de jubileum editie van de musical Miss Saigon in CineMec en geniet van een drankje na afloop. De musical is ook in Pathé bioscopen te zien en wordt Nederlands ondertiteld. Pathé Unlimited (Gold) abonnees kunnen aan de kassa in de bioscoop een ticket kopen voor € 5,-. Let op: de voorstelling kan seksueel getinte scènes en grof taalgebruik bevatten.

Musical Miss Saigon waar & wanneer

CineMec Utrecht do 20 oktober 19.00 uur

Prijs € 15,00 inclusief drankje na afloop

Duur 195 minuten

Info & tickets www.cinemec.nl/events/miss-saigon-25th-anniversary/

advertentie
advertentie