CineMec voor kids: van Disney tot Kleuterbios!

20 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Op zondag 6 november organiseert CineMec een bijzonder en exclusief kinderprogramma. De allerkleinsten zijn 's ochtends welkom voor een nieuwe Kleuterbios. 's Middags wordt Disney's klassieker De Kleine Zeemeermin vertoond en brengt een échte Disneyprinses een bezoek aan CineMec

Disney event in CineMec

Zondagmiddag 6 november organiseert CineMec een magisch Disney event bij CineMec Utrecht en Nijmegen. Naast de klassieker De Kleine Zeemeermin brengt een échte Disneyprinses een bezoek aan de twee bioscopen. Ga na afloop van de film met haar op de foto, wordt geschminkt als prinses en blijf gezellig knutselen. Uiteraard is er wat lekkers te drinken en te snoepen. Kom je in je mooiste prinsessenjurk en beleef een unieke en magische Disney ervaring!

Disney Princess at the Movies

Na het succes van de Pathé Disneyweken in september, zijn er weer klassieke Disneyproducties bij CineMec en Pathé te zien. Op 30 november verschijnt ook Vaiana, Disney's nieuwste animatiefilm met een stoere prinses in de hoofdrol. Daarom staat de maand november in het teken van Disneyprinsessen en worden er vier klassieke en geliefde Disneyfilms in de bioscoop vertoond. Ontdek (opnieuw) de magie van Belle en het Beest, Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Jasmine in Aladdin. In CineMec zie je deze klassiekers in Nederlandstalige versie. Pathé vertoont naast de Nederlandse ook de Engelstalige versie.

Ga voor speeltijden en tickets naar www.cinemec.nl/content/princess-at-the-movies/ en www.pathe.nl/princessatthemovies.

Nieuwe Kleuterbios

Op zondagochtend 6 november organiseren CineMec en Pathé weer een Kleuterbios. Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar) wordt een gloednieuwe aflevering van Thomas de Stoomlocomotief vertoond. Voor een extra fijne beleving laten we het zaallicht zachtjes aan, gaat het geluid een tikkeltje zachter en is er na de film wat lekkers te drinken. Na afloop kan er gezellig geknutseld worden en krijgen de kleintjes een echt filmdiploma mee naar huis!

In de aflevering Thomas en de Grote Wedstrijd komen de beste locomotieven uit de hele wereld samen om het tegen elkaar op te nemen. Thomas wil graag Sodor vertegenwoordigen, maar Gordon wordt gekozen als "The Shooting Star". De locomotieven zijn begonnen aan de wedstrijd, maar dan gaat er opeens iets vreselijk mis en is Gordon in gevaar! Deze nooit eerder vertoonde aflevering van Thomas de Stoomlocomotief is exclusief bij CineMec en Pathé te zien.

advertentie
advertentie