Tabletcafé XL: koppel je tablet aan je televisie

2 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Op dinsdagavond 13 december staat Tabletcafé XL in het teken van het koppelen van je tablet aan je pc, smartphone of een groot scherm, bijvoorbeeld je televisie. Veel mensen kijken foto's en filmpjes op het kleine schermpje van hun telefoon of tablet, terwijl een groter televisie scherm onderhand bereik staat. Dat kan anders! Ook handig wanneer je foto's aan meerdere mensen wilt laten zien. Op zeer eenvoudige wijze kunt u het beeld overzetten naar de televisie. Maar hoe?

Tijdens de avond wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden die er op dit moment zijn, onder andere Chromecast en Apple TV. Verder zijn er demonstraties van de verschillende mogelijkheden . U kunt dan zelf ervaren hoe handig het is en dat je niet over allerlei technische vaardigheden hoeft te beschikken om ermee te werken.

Tabletcafé XL is op dinsdag 13 december om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis. Tabletcafé XL wordt georganiseerd door Seniorweb Scherpenzeel; een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO.

Meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel: http://scherpenzeel.seniorweb.nl ook te bereiken via

scherpenzeel.seniorweb@gmail.com

advertentie
advertentie