Volkskerstzang in de Hokhorst

7 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Ook dit jaar organiseert de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie in Renswoude weer de jaarlijkse Volkskerstzang. Dit jaar zal dat op zaterdag 24 december plaats vinden. Aan de Volkskerstzang wordt medewerking verleend door de Harmonievereniging Ons Genoegen, de koren Con Amore en Candela. Daarnaast zal Emmelie Meter de solozang doen. De meditatie zal worden verzorgd door Ds H.J Donken. Het thema van de avond zal zijn: "Want een Kind is ons geboren". Sporthal de Hokhorst is vanaf 19.30 open en de Volkskerstzang begint om 20.00. Iedereen is van harte welkom!

Op kerstochtend hopen we weer liederen te gaan zingen bij oude en langdurig zieke mensen thuis, zij waarderen dit erg! We gaan op de fiets door de straten van Renswoude en stoppen bij verschillende mensen voor de deur om te zingen. We verzamelen om 5.15 in de Voorhof, kastanjelaan 1, en na een kopje koffie vertrekken we om 5.30uur. Wil je met ons meezingen, dan ben je van harte welkom! Aansluitend na het zingen kunnen we genieten van een heerlijk kerstontbijt in de Voorhof!

Ken je iemand die het op prijs stelt dat we komen zingen voor de deur, dan kun je dit doorgeven aan Karen van Viegen tel: 0343 48 1255 (namens de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie)

advertentie
advertentie