Najaarscompetitie voor TVS afgesloten

7 december 2016 om 00:00 Sport

Degradatie voor team 1 maar ook twee kampioenen bij T.V.S.

In dee onlangs afgelopen najaarscompetitie hebben twee T.V.S. teams het kampioenschap behaald, in de reguliere competitie werd team 2 ongeslagen kampioen in de 3e klasse en in de duocompetitie werd de titel in de 4e klasse behaald door het tweede duo team. Team 1 slaagde er echter niet in om zich te handhaven in de eerste klasse want het speelde de laatste wedstrijd met 5-5 gelijk tegen Gispen waar een 7-3 overwinning werd gevraagd voor handhaving.

Degradatie voor T.V.S. 1 ondanks gelijkspel

De opdracht voor de laatste wedstrijd in Culemborg tegen mede degradatie kandidaat Gispen was simpel een 7-3 overwinning was voldoende voor handhaving. Lang leek het erop dat dit zou gaan lukken maar in de twee laatste partijen leden zowel Jan van de Beek als Edwin Vetkamp onverwachte nederlagen waardoor het eerste klasserschap er na een seizoen weer op zit. Dennis Wijsbeek won tweemaal en van de Beek en Vetkamp ieder eenmaal. Het dubbel werd door van de Beek en Vetkamp gewonnen.

Eindstand onderaan : 4. Gispen 2 10-38

5. T.T.V.N. 1 10-38

6. T.V.S. 1 10-36

T.V.S. 2 ongeslagen kampioen

Dit team bestaande uit de spelers Geurt Geurtsen, Bart van Viegen, Joost Corbijn en Gerard van Viegen was de laatste vier competities telkens als tweede geëindigd en slaagde er nu in om "eindelijk" de titel binnen te halen en met overmacht want alle wedstrijden werden met ruim verschil gewonnen, zo werd het tegen de grootste concurrent Hilversum tweemaal 7-3.

Eindstand : 1. T.V.S. 2 10-82

2. Hilversum 10 10-59

3. Barneveld 1 10-58

Ook T.V.S. duo 2 pakt de titel

Het tweede duo team, bestaande uit de spelers Erik Valkenburg , Serge Hoek en Bart van Vugt debuteerde in de duocompetitie en greep direct de titel. Nadat de eerste wedstrijd nog werd verloren tegen S.V.O. werd er vervolgens alleen nog maar gewonnen en werd in de laatste wedstrijd tegen Z.T.T.V. met een 5-0 overwinning het kampioenschap behaald.

Eindstand : 1. T.V.S. 2 8-30

2. S.V.O. 2 8-24

3. Z.T.T.V. 4 8-20

Beide teams zullen in de komende voorjaarscompetitie moeten gaan proberen om zich te handhaven in resp. de 2e- en de 3e klasse, naast de felicitaties van nu wensen we ze daarbij alvast veel succes toe.

advertentie
advertentie