Wintermarkt in Dorpshart Renswoude ´geslaagd en sfeervol´

13 december 2016 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Het was zaterdag, ondanks een miezerige regen, druk op de wintermarkt in het Dorpshart.

De organisatie van de wintermarkt bij het Dorpshart kijkt tevreden terug op een geslaagde en sfeervolle wintermarkt. Rondom de grote kerstboom stond een groot aantal kramen die bemenst werden door tal van standhouders en verenigingen, die zich presenteerden.

IJSBAAN Op de ijsbaan deden veel kinderen de schaatsen onder. Sportvereniging Renswouw trok bezoekers die een gokje waagden voor een gratis diner.

Verloskundigenpraktijk De Vallei deelde naast informatiefolders beschuit met muisjes uit. Er werden tassen en slaglettersieraden verkocht, terwijl de Fit Health Club probeerde nieuwe leden te werven.

Bij Passage was er erwtensoep en zelfgemaakte advocaat. Bakker Van Voorthuizen had gezorgd voor oliebollen, walnoten-, rozijnen- en vijgenbrood, terwijl Restaurant De Dennen broodjes Hamburger en knakworst aan de man bracht, en voor de liefhebbers ook een passend drankje.

Lunchroom Di Tutto bakte in een pizzaoven pizza's. Ook voor chocorum en muffins kon je bij hen terecht. Van den Brandhof verkocht winterjacks en snowboots. Moest je wat schoonmaken, dan was Jemako er met tal van artikelen. Bij een kraam met kraamcadeautjes konden bezoekers op de foto. Voor worst of koek was er de Emté en er waren ook hebbedingetjes voor in de tuin. De Houten Schaal presenteerde huisvlijt, fraaie houten vazen, schalen, pennen, eierdopjes en nog veel meer. Ook Bloembinderij De Agave en Stichting Bitja presenteerden zich.

Bij de goede-doelenkramen werd geld bijeen gehaald voor Jacqueline van de Weerd, verpleegkundige in Haïti, voor het Landelijk Contact Jeugdwerk en Woord en Daad.

´s Middags trok Kees Bos, voorzitter van Ondernemersvereniging Renswoude de prijswinnaars van de Sinterklaasactie.

advertentie
advertentie