Geslaagd Dubbeltoernooi bij tafeltennisvereniging T.V.S.

21 december 2016 om 00:00 Sport

Rein Schellingerhout en HarmJan van den Herik beste dubbellaars bij T.V.S.

Op Maandag 19 December jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2016 afgesloten met het "Dubbeltoernooi" dat deel uit maakt van het Van Braak Accountants toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbeltoernooi werden een vijftal rondes gespeeld waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden.

Het dubbelspel is voor de meeste senioren gesneden koek (hoewel de ene speler er meer bedreven in is als de andere) maar voor de jeugd is het meestal een stukje moeilijker, desondanks werden er door de deelnemers een aantal spannende partijen op de tafel afgewerkt waarbij meerdere keren een beslissende game moest worden gespeeld om tot een winnaar te komen.

Bij de Jeugd leek in de voorlaatste ronde de beslissing te vallen toen Pieter Barten en Gerard Westeneng met 13/11 de beslissende game wonnen van Walter Legemaat en HarmJan van den Herik maar door verlies van Pieter in de laatste ronde slaagde HarmJan, die wel won, erin om als debutant de eerste plaats te bemachtigen. Pieter moest genoegen nemen met de derde plaats want ook Andries van Viegen ging hem in de laatste ronde nog voorbij.

Bij de Senioren bleef de spanning tot in de laatste ronde in het toernooi en daarin pakte Rein Schellingerhout de winst door aan de zijde van Bart van Vugt met 2-1 te winnen van Serge Hoek en Erwin Oussoren. Nico Wallet die als mede koploper de laatste ronde in ging moest genoegen nemen met de tweede plaats doordat hij samen met Wilco Nieuwenhuizen de laatste partij met 2-1 verloor van de combinatie Gerrit Barten en Andre Opendorp. Voor Andre was deze winstpartij precies genoeg om beslag te leggen op de derde plaats. De poedelprijs was dit keer voor Bart van Vugt.

Op Maandag 2 Januari wordt het seizoen in 2017 weer vervolgd, dan staat het derde toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het Mix-toernooi) voor jeugd en senioren op het programma.

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen kom dan gerust eens langs op de maandagavond in "de Breehoek" om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

advertentie
advertentie