Alzheimer Café Woudenberg-Scherpenzeel

27 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

: Met welke vragen kunt u terecht bij het WMO loket?

WOUDENBERG-SCHERPENZEEL Het Alzheimer Café Woudenberg-Scherpenzeel verzorgt woensdag 11 januari een informatieavond voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp; allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Deze avond krijgt u informatie over de WMO (wet Maatschappelijke Ondersteuning). WMO consulenten van de gemeente Woudenberg en Scherpenzeel zijn aanwezig om u te informeren over de uitvoering van de WMO. Welke voorzieningen zijn voor u van toepassing en waar heeft u recht op. Hoe verloop zo'n procedure. Zijn er nog belangrijke veranderingen ten opzichte van 2016. Er is voldoende ruimte voor het stellen van uw vragen. Een belangrijke avond voor iedereen die met WMO voorzieningen te maken heeft.

Het Alzheimer Café wordt vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. De gespreksleiding is in handen Gwen van Eijden. Info: 06-866 779 57 of via alzheimerscherpwoud@gmail.com

advertentie
advertentie