Parkinson Café Barneveld - 11 januari 2017

2 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Barneveld - Op woensdag 11 januari 2017 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

Dit keer organiseren we een avond met ontspanning; noem het maar een nieuwjaarsbijeenkomst met muzikale omlijsting van de band Nona Saparua. Het repertoire van de band is zéér divers te noemen, het enige criterium is dat het gezellig en lekker is! Dus Nederlands, Engels, oud, nieuw, ballads, pop, rock, enz., enz.... alles kan langskomen. De kracht van Nona Saparua schuilt in het aanstekelijke enthousiasme en de liefde voor muziek van de bandleden.

Natuurlijk zorgen we ook voor een drankje en de hapjes worden voor ons verzorgd door klas 3GT van de Meerwaarde, o.l.v. Marianne van der Heijden.

De avond is van 19:30 - 21:00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.

Belangstellenden verzoeken wij zich aan te melden via pcafe@xs4all.nl. Desgevraagd zenden wij u het programma van onze avonden toe.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.

advertentie
advertentie