Nieuwjaarsparty bij De Voskuilen

24 januari 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Bij Boerengolf De Voskuilen aan de Emminkhuizerlaan werd donderdagavond een Nieuwjaarsparty gehouden. De organisatie was voor de tweede keer in handen van Gerina van den Brink.

Op de deel van de boerderij van Hetty van Maanen hadden diverse ondernemers kraampjes ingericht en hun producten uitgestald. Onder de belangstellenden ook enkele nieuwkomers uit onder andere Amersfoort en Deventer.

Direct bij binnenkomst was de kleding van Happy Kids te bewonderen. Ernaast een stand met onder andere leren tassen, mutsen en sjaals. Jemako uit Renswoude was er met schoonmaakartikelen en producten.

VOGELTAARTEN Even verderop een kraam met tal van winterse artikelen, zoals wollen mutsen, wollen en en sjaals. Verder was er voor de eerste keer een kraam van een ondernemer uit Deventer met luchtjes van bekende merken.

Sofie heeft het meer voorzien op de buitenvogels, die in deze winterperiode ook moeten zien te overleven. Zij heeft tal van vogeltaarten gemaakt, soms op een grote schaal of een klein bordje of in een kop en schotel. Jowis zolder heeft speciale producten, zoals ouderwetse snoepjes, speciale kaas, likeurtjes, bakjes geitenkaas en nog veel meer. Wil je zijn zonder in de zon of onder de lampen van de hoogtezon te bakken, dan kreeg je bij Bolero cosmetics uit Amersfoort met een zacht kwastje in een mum van tijd een bruiner gezicht. Groot was de sortering Tupperware die gedemonstreerd werd. For Ever Aloe Vera demonstreerde een deel van haar natuurproducten voor de huid, terwijl Sparqelle uit Apeldoorn dameskleding verkocht. Lingerie at Home bood nachtmode, lingerie, badmode en panty's aan, terwijl Ziezo Deco relatiegeschenken en persoonlijke cadeaus verkocht.

advertentie
advertentie