16e PAC Festival bij CineMec.

30 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Het geliefde PAC Festival (Pathé Alternative Cinema) komt weer naar CineMec op zondag 5 februari. PAC is al jarenlang een begrip bij Pathé, maar u kunt voor deze ultieme filmdag nu ook bij CineMec terecht. Tijdens PAC beleeft u op één dag vijf prachtige voorpremières van Oscarwaardige- en genomineerde films. Deze films worden op 5 februari voor het eerst aan het Nederlandse publiek vertoond. Zo bent u als eerste op de hoogte van wat er dit voorjaar gaat komen. Het PAC Festival bij CineMec staat garant voor een hele dag genieten van de beste films!

Filmprogramma PAC Festival

Tijdens het PAC Festival worden vijf voorpremières achter elkaar vertoond. De films zijn geselecteerd op kwaliteit zodat u als eerste de kanshebbers voor de belangrijkste filmprijzen (waaronder de Oscars) ziet. Het programma start met Jackie waarin Natalie Portman in de huid kruipt van First Lady Jackie Kennedy. Voor deze schitterende rol is ze genomineerd voor een Oscar. U ziet ook Their Finest, waarin Gemma Arterton als vrouwelijke copywriter propagandafilms maakt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De derde PAC film is Mein Blind Date mit dem Leben: een feelgoodfilm waarin een jongeman volop van het leven geniet ondanks dat hij bijna niets kan zien. Na het diner begint Hidden Figures, over het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse vrouwen en hun werk voor NASA. Dit prachtige drama is genomineerd voor drie Oscars, waaronder Beste Speelfilm. De avond wordt afgesloten met het avontuurlijke drama Gold waarin Oscarwinnaar Matthew McConaughey de hoofdrol vertolkt. Hij speelt een mislukte zakenman die op zoek gaat naar goud in Indonesië. Ongelooflijk maar waargebeurd!

Informatie en tickets

Bereid u voor op een inspirerende filmdag waarop u niets hoeft te doen behalve te genieten van de beste films. De eerste film start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 23.00 uur. Tussen de films door is er pauze waarin u genoeg tijd heeft om te lunchen en te dineren bij nabijgelegen restaurants. Tickets voor het PAC Festival zijn verkrijgbaar voor slechts €28,- en nog voordeliger voor Pathé Unlimited Card-houders. Wanneer u lid bent van de VARA-gids, krijgt u €5,- korting op uw filmticket. Ga voor meer informatie en tickets naar www.cinemec.nl

16e PAC Festival waar & wanneer

CineMec Ede, Utrecht en Nijmegen: Zo 5 feb 10.30 uur - 23.00 uur

Prijs: Vijf films voor € 28,-

Info & tickets: www.cinemec.nl/content/pac-festival/

advertentie
advertentie