Set Up en Wielerhuis kampioen 47ste SVC

19 februari 2017 om 00:00 Sport

Zaterdag werd de laatste ronde gespeeld in de Scherpenzeelse Volleybalcompetitie. In een bomvol sportcafe van de Breehoek konden de kampioenen hun bekers in ontvangst nemen.

Set Up DR3 won van concurrent TZN en werd zo kampioen van de eerste klasse dames. Met een minimale setwinst liet Set Up TZN achter zich en bleef voor TZN een verdienstelijke tweede plaats over.

Ondanks een 3-0 verlies tegen RReD werd Geel-Zwart uit Woudenberg kampioen van de tweede klasse dames. Zij hadden al een grote voorsprong opgebouwd zodat dit geen invloed meer had op de eindstand.

Het 2-Wielerhuis speelde vorige week al hun laatste wedstrijd tegen directe concurrent Autoschade Schreuder. Die uitslag was 1½-1½. Daarmee was het 2-Wielerhuis kampioen van de 1e klasse heren. Spannend was ook de wedstrijd van PJGU Schimmel tegen PJGU Osnabrugge. Deze broederstrijd werd met 2-1 gewonnen door PJGU Schimmel. Set Up HR2 pakte een set van het altijd sterke Schreuder, de kampioen van vorig jaar. Set Up HR1 degradeert naar de 2e klasse.

In de tweede klasse heren had Renswouw de beste papieren. Om kampioen te worden moest met 3-0 van Woudenberg 6 worden gewonnen. Het werd echter met 2-1 een teleurstellend verlies waardoor het uitgespeelde Enervo kampioen werd van deze klasse.

De Eef de Ruiter-puntenbeker ging dit jaar naar Woudenberg. Damesteam Geel-Zwart had het beste puntensaldo van 185 gevolgd door Set Up DR3 met 175 en TZN met 124.

Voorzitter Jan van de Wetering bedankte tot slot Harry Buitenhuis, Kees Boots en Henk van der Hoeff voor de organisatie van wederom een succesvolle Scherpenzeelse Volleybalcompetitie.

advertentie
advertentie