Cheque voor 3000 euro voor Manege Zonder Grenzen

21 februari 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Groot was de belangstelling voor de jaarvergadering van Passage. Mieneke den Hartog verwelkomde de aanwezigen. Na het aansteken van een kaars volgde de meditatie, waarin ´een nieuw begin´ centraal stond. Na de schriftlezing werd er gezongen en volgde gebed. Voorzitter Ita Wolswinkel nam de rest van de agenda voor haar rekening.

AFSCHEID Zo werd afscheid genomen van commissieleden Ria van Beek, Toos Göbel en Henne Boonzaayer. Voor hen was er een leuke attentie. Ita Wolswinkel wees ook op de jaarlijkse actie NL Doet op 10 maart, waarvoor Passage zich inzet met het opschonen van het dorp. Tal van scholieren maar ook andere vrijwilligers zetten zich hiervoor in. De jaarverslagen leverden geen discussie op. De belangstelling voor de ledenvergaderingen was groot, namelijk 90 personen terwijl dat in 2015 79 was. ,,We zijn een stabiele vereniging met 127 leden". Ze bedankte alle commissieleden voor hun inzet.

Hierna verzocht Ita Wolswinkel Dick Vis om de cheque van 3.000 euro voor de Manege Zonder Drempels in Bennekom in ontvangst te nemen. Vis: ,,U allen heel hartelijk dank hiervoor. Ik ben blij dat zoveel mensen van uw vereniging een kijkje zijn komen nemen en een indruk hebben gekregen van wat wij hier doen".

Dick Vis legde uit waaraan het geld van vorig jaar besteed was. ,,We hadden een mestoverkapping nodig en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij een bedrijf uit Stroe dat dit kon realiseren voor 2.500 euro, zo'n 7.500 euro goedkoper dan een bedrijf bij ons in de buurt. De rest hebben we besteed aan het paddock paradijs en de bestemming voor dit bedrag gaan we nog bekijken".

BESTUURSLEDEN Ita Wolswinkel merkte op dat het mooi is om op deze manier iets te kunnen doen voor de gehandicapte medemens. Er werd afscheid genomen van de bestuursleden Betsie Kampert, Marijke Jansen en Ingrid Robbertsen. Ook voor hen was er een cadeautje.

Hierna werd overgegaan tot de benoeming van de nieuwe bestuursleden Arrisje van de Brandhof, Jenneke Evers en Brandien van de Brandhof. Cees Aantjes verzorgde tot slot een muziekquiz.

advertentie
advertentie