Festifoort

22 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Persbericht - Festifoort Festival 2017 - Zaterdag 8 juli

Een feestje met een knipoog.

In de zomer van 2017 vindt de 4e editie plaats van Festifoort Festival op het evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. Na het daverende succes in 2016 wordt deze lijn ook dit jaar doorgezet, maar krijgt het festival wel een nieuw laagje verf.

Onder het motto "we zijn niet het grootste festival, maar wel het leukste en gezelligste", kiest Festifoort dit jaar voor een geheel nieuwe look & feel. "De basis blijft hetzelfde, maar het mag allemaal wat minder serieus. Dit jaar nemen we alles iets meer met een knipoog en voegen we extra veel gekkigheid toe aan het festival". De organisatoren willen hiermee bereiken dat het festival vooral als gezellig, gek en intiem wordt ervaren.

Dit wordt gerealiseerd met kleine toevoegingen en aanpassingen aan de inhoud van het festival. Zo is er een uitgebreider randprogramma, mogen bezoekers zomerse attributen meenemen zoals opblaasdieren en bellenblaas en is er dit jaar een dresscode: "zomers met een knipoog". Denk hierbij aan een gekke accessoires zoals een roze bril, een hippe pet of gekleurde bretels.

Het is en blijft natuurlijk een Dance Festival. Net als vorig jaar werkt Festifoort weer samen met On9ekend en House4Pleasure. Er zijn maar liefst drie stages. Op de mainstage draaien artiesten als Sick Individuals, La Fuente en Girls Love DJs, die garant staan voor de beste House, Dance en EDM.

On9ekend staat bekend om zijn techno-feesten die o.a. worden gehouden in poppodium Flour. Na vier jaar van uitverkochte in- en outdoor edities is On9ekend een begrip geworden in Amersfoort en omstreken. Op Festifoort Festival hebben de jongens van On9ekend een festivaltent tot hun beschikking die geheel wordt ondergedompeld in de stijl van hun concept.

De organisatie House4Pleasure neemt de House stage onder haar hoede. Dit populaire concept uit Soest/Baarn heeft een kleine, maar knusse stage waar voornamelijk Quality House Music wordt gedraaid door dj's als Greg van Bueren, Jasper Clash en Dennis Quin.

Festifoort mikt dit jaar op 3.000 bezoekers. Veel meer bezoekers willen de organisatoren niet. "De intieme en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven".

De kaartverkoop is van start gegaan. De eerste 500 Early Birds zijn al uitverkocht.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.festifoort.nl

Facts

Festifoort Festival

Zaterdag 8 juli 2016

Mijnbouwweg, Amersfoort

14:00 - 23:00 uur

www.festifoort.nl

advertentie
advertentie