Voorjaarsbeurs in De Hokhorst: ´Volle sporthal met 49 standhouders´

21 maart 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Nog even en dan is het weer zover, de Voorjaarsbeurs van de Ondernemersvereniging Renswoude in de sporthal de Hokhorst in Renswoude.

Het is de achtentwintigste keer dat de Voorjaarsbeurs georganiseerd wordt. Iedere keer opnieuw slaagt het beurscomité er in om voldoende standhouders te charteren. Het beurscomité, onder aanvoering van voorzitter Henk Mens, bestaat uit Martine van Voorthuizen, Monique Roelofsen, Johann Heij, Pieter Habermehl en Jan Rijnders.

STANDHOUDERS Met een toch wel trots gevoel zegt Jan Rijnders: ,,We zitten weer helemaal vol. Dit keer hebben we negenenveertig standhouders, van wie velen van buiten Renswoude komen". Als Jan gevraagd wordt waar dan zoal vandaan is zijn reactie: ,,Scherpenzeel, Ederveen, De Klomp, Lienden, Woudenberg, Barneveld, Veenendaal en Barssel".

Het is duidelijk dat de Voorjaarsbeurs duidelijk goed staat aangeschreven bij tal van ondernemers. Zij bemachtigen graag een plek op de Voorjaarsbeurs. "Ieder jaar heb je een aantal afvallers, maar gelukkig zijn er ook tal van standhouders die de opengevallen plekken maar wat graag opvullen. We hebben vaak heel snel weer nieuwe standhouders gevonden", geeft Rijnders aan.

PROMOTEN Op de Voorjaarsbeurs ook ieder jaar tal van standhouders die vrijwel jaar in jaar uit present zijn op de Voorjaarsbeurs. Je krijgt er de kans je gezicht te laten zien, te promoten wat je zoal in huis hebt, producten die je levert.

Tijdens elke Voorjaarsbeurs zijn er ook weer nieuwe gezichten uit Renswoude. Ook dit jaar weer, zoals Van Roekel hypotheken, Boerengolf de Voskuilen, de Oude Smederij en Loedeman ongediertebestrijding.

DE HOKHORST Ook dit jaar zijn de medewerkers van Sportcafé de Hokhorst present om de bezoekers van de Voorjaarsbeurs ten dienste te zijn met bijvoorbeeld een kopje koffie, een drankje of iets dergelijks. Daarnaast zorgen de medewerkers van Vallei Radio uit Scherpenzeel voor muziek en zijn er interviews met beursbezoekers.

De standhouders zelf zorgen veelal voor leuke acties en hebben soms een prijsvraag voor beursbezoekers.

De deelnemers aan de Voorjaarsbeurs verstrekken bij iedere aankoop van 5 euro een lot. Met zo'n lot is het mogelijk om de hoofdprijs, een cheque van Roompot vakantie, ter waarde van 500 euro in de wacht te slepen.

SCHMINKEN De tweede prijs is een gezinsabonnement voor de Julianatoren in Apeldoorn en de derde een bedrag van 100 euro, te besteden bij één van de deelnemende standhouders. De jeugd kan zich vrijdag 31 maart laten schminken.

Er zijn zaterdag 1 aprilook tal van activiteiten op het parkeerterrein voor het sportcafé, zoals de grasmaaier trekkertrek, maar bezoekers kunnen ook poffertjes eten of een suikerspin opeten. Er zijn ook weer luchtkussens waarop de jeugd z'n hart zou kunnen ophalen.

advertentie
advertentie