Vallei Auto Groep beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens in 2017

22 maart 2017 om 00:00 Zakelijk

Vallei Auto Groep is uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Tijdens een feestelijke dealerbijeenkomst in Studio 21 in Hilversum heeft Vallei Auto Groep daarvoor de 'Beste Dealer Award 2017' in ontvangst genomen.

Naast deze overall award werden op deelgebieden nog twee onderscheidingen uitgereikt: Auto Muntstad uit Utrecht werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar en Ames Autobedrijf uit Dordrecht kreeg voor het tweede jaar op rij de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar.

Inspireren tot een topprestatie

De 'Beste Dealer Award' is een onderscheiding die in het leven is geroepen door de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens, Pon's Automobielhandel B.V. De prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een groot aantal punten op sales- en aftersalesgebied. Dat gaat onder meer om de klantgerichtheid van de bedrijven, de flexibiliteit in het maken van afspraken, de verlengde openingstijden van de werkplaatsen, de verkoopprestaties en de uitstraling van de hele bedrijf. Ook de professionaliteit van de marketing- en PR-inspanningen behoort tot de beoordelingscriteria.

Topscores voor Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep met vestigingen in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel en Wageningen kreeg door Rinke van Keimpema, directeur Volkswagen Bedrijfswagens Nederland, de Award uitgereikt. Hij benadrukte bij de overhandiging van de prijs dat Vallei Auto Groep over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien: "Het bedrijf in de Gelderse Vallei combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klantentevredenheid. Dat is in deze branche een cruciale factor: een bedrijfswagen is onmisbaar gereedschap voor ondernemers, waarop ze moeten kunnen vertrouwen."

"Het bedrijfswagencentrum van Vallei Auto Groep maakt daar met zijn producten en diensten op imponerende wijze werk van. Tevens heeft Vallei Auto Groep de Servicebeloften uitstekend in hun DNA verankerd waardoor er op servicegebied een uitzonderlijke prestatie is geleverd. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Het bedrijf heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend."

advertentie
advertentie