´Wensen van gast staan centraal´

25 april 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Als je binnenkomt bij de Gasterij de feestlocatie van Smaak Idee aan de Barneveldsestraat 49, valt direct op dat de accommodatie een ware gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De lichte tinten zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl het landelijk karakter van de accommodatie behouden is gebleven.

Lisette en Harold Engelen, die de Gasterij samen met Sema Gol runnen, zijn vier weken lang in touw geweest om te zorgen dat er een eigentijdse accommodatie werd gerealiseerd.

SFEER ,,We hebben veel zelf gedaan, zoals het opknappen van de keuken, het schilderwerk van de accommodatie en ook de bar is helemaal vernieuwd", zo vertelt Lisette. ,,Onze opzet was om meer sfeer in de zaal te brengen. Dat is ons in vier weken gelukt, naast andere activiteiten zoals de catering. Ook de cafetaria, in een ander gedeelte van het gebouw, wordt door ons sinds 1 april gerund. We zijn tevreden met het eindresultaat", aldus Lisette.

Ze wijst erop dat men via ´Eten met Smaak´ bij Thuisbezorgd ook tal van gerechten kan bestellen, zoals sparerib, saté, burgers, frieten en maaltijdsalades.

ZEVEN GANGEN Lisette vertelt dat De Gasterij bedoeld is voor diverse activiteiten, zoals een ´Walking Diner´, vanaf 15 personen. Ze legt uit dat gasten dan een zeven gangen diner krijgt voorgeschoteld, waarbij het menu naar de wensen van de gast kan worden samengesteld, met bijpassende wijnen en speciaal bier. ,,Wat ook kan is een avondfeest, met of zonder DJ of lekker barbecueën op het gezellige terras of eventueel bij de gast op locatie", vertelt Lisette, terwijl Harold even later aanschuift. Hij is nog bezig geweest is met werkzaamheden in verband met de festiviteiten dit weekend voor twee groepen gasten. Wie meer wil weten over De Gasterij, kan kijken op Facebook of www.smaakidee.nl. Bellen kan ook, 033-2340342 of info@smaakidee.nl.

De Gasterij is gevestigd aan de Barneveldsestraat 49 in Renswoude. Het motto is ´Sterk in eten, drinken en gastvrijheid´.

advertentie
advertentie