Jeugdteams gezocht voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen

13 mei 2017 om 00:00 Sport

Sinds jaar en dag wordt er in Scherpenzeel steenvast op vrijdagavond gezaalvoetbalt. Eerst in de Heijhorst en nu in de Breehoek. Daarbij strijdt ieder team om het kanpioenschap in haar eigen klasse en de Café de Prins Bokaal.

Maar sinds de start van het zaalvoetbalseizoen 2016/2017 kan ook de oudere jeugd zaalvoetballen in haar eigen competitie. Jongens en meisjes tussen de 12 en 16 jaar kunnen samen met hun team de strijd aangaan. In het eerste seizoen is al gebleken dat dit een enorm succes is. Elke speelronde wordt er fanatiek gestreden en zitten de tribunes van de Breehoek vol met toeschouwers.

Vanwege het enthousiasme en de positieve reacties van zowel de teams als toeschouwers is besloten om een tweede competitie op te starten voor het zaalvoetbal. Vanaf het nieuwe seizoen kunnen maximaal 16 teams meespelen verdeeld over de twee klasses. Bijkomend voordeel is dat er makkelijk doorgestroomd kan worden naar de seniorencompentitie.

Alle informatie over het zaalvoetbal voor de jeugd en met betrekking tot het inschrijven is te vinden op de website van Zaalvoetbal Scherpenzeel: www.zaalvoetbalscherpenzeel.nl of stuur een e-mail naar zaalvoetbalscherpenzeel@hotmail.com

advertentie
advertentie