Snel internet via glasvezel, dat komt niet vanzelf

18 mei 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Snel internet in het buitengebied, wie wil dat nou niet? Ongetwijfeld heeft u via de diverse media al gelezen dat er nu een kans is om aan te haken. Een éénmalige kans zelfs. Want als 50% of meer van de inwoners zich opgeeft dan komt er snel internet via glasvezel, en anders niet.

Als buurtambassadeurs in uw regio hebben we gemerkt dat veel mensen wel de voordelen zien maar ook gelijk nog vele vragen hebben. Naast alle informatie die al online te vinden is op https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/gelderse-vallei-midden/ hebben we lokaal het initiatief genomen om u verder te helpen met 2 inloopavonden: 7/6 bij De Kleine Weide in Renswoude en 12/6 bij camping Grebbelinie in Renswoude, van 20 tot 22 uur. Hier zijn zowel lokale verkopers als ambassadeurs aanwezig van deze lijst: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/gelderse-vallei-midden/waarom-glasvezel/onze-ambassadeurs/

Nu moet het gebeuren: door een keuze te maken voor één van de 6 aanbieders voor 10 juli. Welke keuze? Die maakt u zelf, als buurtambassadeurs helpen we u graag op weg!

advertentie
advertentie