Workshop Pivot voor kids

22 mei 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Met het gratis programma Pivot kunnen eenvoudige animaties gemaakt worden, met in de hoofdrol een 'stokpoppetje'. Beeld voor beeld komen de avonturen van het figuurtje tot leven. Alle onderdelen van het poppetje kunnen bewegen. Ook kunnen er eigen achtergronden en andere figuren worden toegevoegd.

Voor kinderen die graag willen leren hoe ze zelf animaties kunnen maken, is er een workshop Pivot voor kids. Een middag voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de workshop helpen wij de kinderen op weg met het maken van eenvoudige animaties.

Het is de bedoeling dat de deelnemers een eigen laptop meenemen, met daarop het programma Pivot. Informatie over het downloaden enz. ontvangen de deelnemers na aanmelding. Kinderen die zelf geen laptop hebben, kunnen contact opnemen met de Bibliotheek Scherpenzeel over de mogelijkheden.

De workshop Pivot is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en wordt gehouden op vrijdag 9 juni van 16.00 - 17.00 uur in de Bibliotheek. De toegang is gratis. Het is wel belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt via de website van de Bibliotheek.

advertentie
advertentie