Winnaars krijgen prijzen van voorjaarsbeurs

23 mei 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Tijdens de onlangs gehouden Voorjaarsbeurs, met negenenveertig standhouders, in Sporthal Hokhorst werden door de deelnemers loten verstrekt bij iedere aankoop van 5 euro per lot.

Pieter Habermehl reikte de prijzen uit. Hij was blij dat alle winnaars aanwezig waren en feliciteerde hen met hun prijs. De eerste prijs een cheque van 500 euro voor een Roompot-vakantie ging naar William van Doorn.

GEZINSABONNEMENT De tweede prijs, een gezinsabonnement voor Pretpark De Julianatoren in Apeldoorn ging naar Tonnie Vink, terwijl de derde prijs , een cheque ter waarde van 100 euro, te besteden bij één van de deelnemers aan de Voorjaarsbeurs, voor Ita en Henri Wolswinkel was. De winnaars zeiden een passende bestemming te kunnen geven aan hun prijzen. Voor alle winnaars was er ook nog een boeket bloemen.

Na de prijsuitreiking ging men op de foto en werd onder het genot van een drankje nog even nagepraat in het sportcafé.

SFEERVOL De Voorjaarsbeurs was opnieuw een succes, er waren ook heel wat loten verstrekt. In het sportcafé van Sporthal de Hokhorst waren de winnaars van die drie prijzen uitgenodigd.

Voordat overgaan werd tot die prijsuitreiking merkte Martine van Voorthuizen, één van de mensen achter de beurscommissie, op dat het lekker druk geweest was op die beurs. ,,Het was een gezellige en ook sfeervol ingerichte beurs. We hebben ook de nodige complimenten gekregen van bezoekers en dat doet je als organisatie goed", aldus Martine.

Namens de beurscommissie waren ook Monique Roelofsen en Pieter Habermehl aanwezig.

advertentie
advertentie