Drukke zomer-agenda voor Caecilia

28 mei 2017 om 00:00 Nieuws

De komende weken kun je Caecilia op veel plaatsen en in wisselende samenstellingen tegenkomen. Op woensdag 31 mei treden het leerlingenorkest en het orkest op de Feestmarkt op. Het leerlingenorkest zal vanaf 19.00 uur optreden. Het orkest geeft een concert op het terrein bij de Aldi vanaf 19.30 tot 20.30 uur.

Dinsdag 6 juni organiseren we een instrumentenmarkt vanaf 18.30 uur. Belangstellende hebben de gelegenheid een instrument uit te proberen. Vanaf 19.30 uur kun je een openrepetitie van het orkest meemaken.

Diverse optredens kun je horen en zien tijdens de avondvierdaagse. Dinsdag 13 juni geeft het orkest, bij mooi weer, een openlucht concert bij de Breehoek na binnenkomst van de lopers.

Donderdag 15 juni begeleid de slagwerkgroep de optocht van de lopers. Onze dweilband "La Ma Waaie" zorgt voor de vrolijke dweilmuziek tijdens de medaille uitreiking op het terrein van "Huize Scherpenzeel"

Zaterdag 24 juni zal de slagwerkgroep een optreden geven op het Plein 1940/1945 (bij de Kruidvat) Vanaf 15.00 uur zullen de jongens zowel laten horen wat zij kunnen op ritmisch als melodische instrumenten. Ook zijn er solistische stukken met meerdere drumstellen te horen en zien, een heus spektakel!

Zondag 25 juni begeleid het orkest de openlucht dienst in het park van "Huize Scherpenzeel" Aanvang 10.00 uur

Dinsdag 27 juni zal er bij droog weer, door het orkest een concert in de wijk worden gegeven. Om 19.45 tot 20.45 uur zal er een buitenoptreden worden gegeven op de hoek Voorposten/Burg. Heijsingel.

Mieke's IJspaleis zal hier ook aanwezig zijn met heerlijk Italiaans ijs.

Tot slot delen wij met trots mede dat de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds het mooie bedrag van €1907,80 heeft opgeleverd, hetgeen ten goede komt van natuur, cultuur en wetenschap in de regio, en waarvan een deel van de opbrengst ten bate van onze vereniging is. Meer informatie over dit mooie doel vind je op http://www.cultuurfonds.nl/informatie/doelstellingen Alle mensen die hieraan bijgedragen hebben van harte bedankt.

Hou ook onze website in de gaten voor het laatste nieuws: www.caecilia-scherpenzeel.nl

advertentie
advertentie