Concert Take That live vanuit Londen bij CineMec

1 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Take That fans opgelet! Op vrijdag 9 juni geeft de wereldband een concert in de O2 Arena in Londen voor de release van hun nieuwe album Wonderland. Je kunt daarbij zijn, want CineMec en Pathé vertonen het concert live op het grote doek. Spektakel gegarandeerd, zoals je van Take That mag verwachten. Geniet van dit unieke concert alsof je er in Londen bij bent, maar dan vanuit een comfortabele bioscoopstoel!

Take That: Wonderland

Take That is alweer toe aan de release van hun achtste album, Wonderland. Ter promotie van hun nieuwe album is de band op tournee door Engeland en doen zij op 9 juni de O2 Arena in Londen aan. CineMec en Pathé zenden dit concert live in de bioscoop uit. Liefhebbers en fans genieten voor één avond van de kleurrijke show met spectaculaire hologrammen, circusartiesten en meer. Geniet van het live concert alsof je er zelf bij bent, maar dan met de beste zitplaatsen én perfect zicht. Het voorprogramma start om 21.00 uur, het concert eindigt rond 23.30 uur. Mis het niet!

Let op: deze voorstelling is niet ondertiteld.

Succesvolle wereldband

De Britse band uit Manchester gaat alweer een tijdje mee. Ze worden wereldberoemd in de jaren negentig en scoren maar liefst acht nummer één-hits in het Verenigd Koninkrijk. Maar in 1995 trekken Gary Barlow, Mark Owen, Robbie Williams, Howard Donald en Jason Orange de stekker uit de boyband. Tot groot verdriet van hun fans. Tien jaar later, in 2005, geeft de band een aantal reünieconcerten. Ze maken daarna een zeer succesvolle comeback, al dan niet zonder Robbie Williams die in de tussentijd een grootse solocarrière heeft uitgebouwd. Na wat perikelen, waaronder de terugkeer van Williams en het vertrek van Williams én Jason Orange, bestaat de band anno 2017 nog uit drie leden. Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen presenteren op 9 juni hun nieuwe album Wonderland aan de fans in Londen. En in Nederland, dankzij de bioscoopuitzending bij Pathé en CineMec.

Waar & wanneer

CineMec Ede, Utrecht en Nijmegen: vrij 9 juni 21.00u

Prijs: €12,50

Duur : 150 min.

Info & tickets: www.cinemec.nl/events/take-that-wonderland-live-from-london/

Meer cultuur

Naast grote blockbusters, arthousefilms en concerten vertonen CineMec en Pathé live via satelliet indrukwekkende voorstellingen van ver over de grens op het grote doek. Zoals opera vanuit The Metropolitan Opera in New York, balletvoorstellingen vanuit het Bolshoi Theater Moskou en toneel van het National Theatre in Londen.

advertentie
advertentie