Feestelijke Opening Grebbelinie Bezoekerscentrum

14 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Kom op 8 juli naar de publieksopening van het gloednieuwe Grebbelinie Bezoekerscentrum in Renswoude, hét vertrekpunt om de Grebbelinie te gaan ontdekken. Treed in de voetsporen van de soldaten die hier ruim twee eeuwen ons land hebben verdedigd door middel van verschillende activiteiten en workshops.

Laat je in restaurant Grebbelounge verrassen door de thematische menukaart en geniet van speciale koffies gemaakt door barista's. Ontdek en ervaar daarnaast de sporen van het verleden in de mooie natuur die zich er heeft gevestigd.

Deze dag zullen wij op Fort aan de Buursteeg laten zien wat het Grebbelinie Bezoekerscentrum en Restaurant Grebbelounge allemaal te bieden hebben. Op deze dag zullen er veel activiteiten worden georganiseerd voor zowel jonge als oudere bezoekers. Ideaal dus om met het gezin een bezoek te komen brengen.

Meer informatie en het programma zullen binnenkort bekend gemaakt worden op www.grebbeliniebezoekerscentrum.nl

Toegang voor dit event is gratis. Voor de deelname aan sommige activiteiten wordt echter wel een kleine toeslag gevraagd ivm de kosten. De expositieruimte zal toegankelijk zijn voor een bijdrage van €5,-.

advertentie
advertentie