Team Interface loopt van Parijs naar Rotterdam

15 juni 2017 om 00:00 Sport

In het Pinksterweekend heeft Team Interface mee gedaan met de Roparun, Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. De deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Het Interface team had de eer om als eerste te vertrekken op zaterdagochtend, vlakbij vluchthaven Le Bourget in Parijs. In de tijd dat één team aan het lopen is (4 uur/45 km) heeft het andere team rust. De rustperiode begint met het rijden naar het basiskamp, voor eten, massage en waar mogelijk een hazeslaapje. Het bijna niet slapen is één van de dingen die deze estafette zo zwaar maakt, want ook 's nachts wordt er doorgelopen.

Op maandagochtend kwam de laatste loper aan in Rotterdam. Het gehele team kwam op de Coolsingel over de finish.

Doneren op het team kan nog tot en met 23 juni via https://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/. Naast hoofdsponsor Interface Nederland BV en tweede hoofdsponsor Van Heugten Transport hebben diverse lokale ondernemers zich ingezet voor dit goede doel door middel van sponsoring. Team Interface wil graag de volgende bedrijven bedanken voor hun bijdrage: De Witte Holevoet, Scherpenzeel. Boerenhart, Scherpenzeel. Van der Valk Hotels, Veenendaal. Taxi van Ojik, Veenendaal. Cadran Consultancy, Hoevelaken. Progenta Elst, Duofort Ede.

advertentie
advertentie