´Voor elk wat wils´

18 juli 2017 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Het was vrijdagavond druk in het Huis in de Wei aan de Vijverlaan in Scherpenzeel, waar de Zorggroep ENA en de Senioren Welzijn Organisatie (SWO) Scherpenzeel-Renswoude ´Samen Gezellig´ organiseerde.

In de recreatiezaal was het rond 17.00 uur al meteen druk. Er was zelfs gezorgd voor extra ruimte voor de gasten. Maar liefst 52 dames en heren waren op de uitnodiging voor ´Samen Gezellig´ afgekomen. Voordat aan de maaltijd werd begonnen, was er tijd om even bij te praten. Op de tafels stonden vier salades: een waldorfsalade, een huzarensalade, een aardappelsalade en een zalmsalade.

Gerda Hogeveen heete namens de organisatie van deze maaltijd voor senioren iedereen welkom. ze was blij met de grote belangstelling.

In de keuken stond Jennie de Jong van het Huis in de Wei al klaar om friet en saté te serveren. Diverse aanwezigen kwamen graag voor een tweede keer even langs Jennie.

VERORBERD Voor elk wat wils kon je met recht zeggen. En had je al dat lekkers verorberd, dan was de eetpartij nog niet ten einde, want tot slot was er nog een sorbet.

De aanwezigen genoten van de uitgebreide maaltijd en van de gezelligheid samen.

Een tevreden dame merkte op: ,,Die salades zijn heerlijk, niet voor niets maak ik nog een tweede rondje. Maar, ik heb hier trouwens nog nooit niet lekker gegeten".

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel).

advertentie
advertentie