´Stemming zat er goed in´

15 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Het had wat warmer gekund tijdens het zomerfeest bij de Gasterij, maar de stemming zat er zaterdag goed in.

Belangstelllenden konden vanaf 13.00 uur deelnemen aan het zomerfeest, dat werd opgeluisterd door ValleiRadio.nl. Omdat er rond 17.30 uur gestart werd met een barbecue hadden de Dejays gezorgd voor een heuse BBQ Top 50.

VIJFTIG TOPPERS De deelnemers aan het zomerfeest konden hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer. Er was zelfs gezorgd voor een lijst met vijftig toppers, met onder andere nummers als ´In the Summertime´, ´Macarena´ ´The Boys of Summer´ en bijvoorbeeld ´Summer in the City´, ´I know you want me´ en ´Is This Love´.

Daardoor kon het gebeuren dat je tijdens het zomerfeest een bepaald nummer enkele keren voorbij hoorde komen. Maar daar had niemand een probleem mee, want het was volgens een van de deelnemers ´gewoon super gezellig´.

DANSJE De bezoekers bleven niet aan een tafel zitten. Er werd spontaan een dansje gemaakt, de handen gingen de lucht in en werd er meegezongen of gedeind.

Ook de nummer 1-hit van de BBQ Top 50 werd bekend gemaakt.

BARBECUE Rond 17.30 uur had Harold Engelen van Smaak Idee ervoor gezorgd dat de barbecue op temperatuur was. Het werd voor hem een flinke klus om de verschillende soorten vlees klaar te hebben voor de gasten.

Engelen vhad daarnaast gezorgd voor enkele salades. Ook die liet men zich goed smaken. Tussen de bedrijven door zorgden vriendelijke serveersters voor de aanvoer van de drankjes. Het was volgens velen ´best wel goed toeven op het terras van De Gasterij´.

advertentie
advertentie