Open repetitieavond bij Grootkoor Jubilate Deo

24 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Houd je van zingen op niveau en ben je tussen de 18 en 65 jaar? Kom dan op maandag 28 augustus a.s. naar de open repetitieavond van Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg.

Een nieuw zangseizoen is begonnen en er worden weer nieuwe koorstukken ingestudeerd. Een mooi moment dus om aan te haken.

Elke maandagavond wordt er van 19:45 tot 21:45 uur gerepeteerd in gebouw Eben Haëzer, Schoutstraat 8/a in Woudenberg. Binnen het koor is momenteel vooral ruimte voor nieuwe bassen, maar ook tenoren, alten en sopranen zijn van harte welkom. Vanaf 19:30 is de zaal open en staat het ontvangstcomité klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Grootkoor Jubilate Deo heeft onder de enthousiaste leiding van dirigent Marco den Toom een breed repertoire op hoog niveau opgebouwd. Van geestelijke liederen, klassieke muziekstukken van bekende componisten zoals Mozart, Beethoven en Bach, tot Engelse koormuziek, negro spirituals, gospels. Maar ook eigen werken van Marco den Toom, welke hij o.a. samen componeerde met schrijfster en tevens koorlid Judith Verwaard-van Beelen, zoals de oratoria 'Jezus op aarde' en 'Jozef' en de de onlangs verschenen Jubelcantate over psalm 100.

Jubilate Deo geeft landelijk meerdere concerten per jaar welke altijd begeleid worden door beroepsmusici. Leden van het koor zijn zeker niet alleen afkomstig uit Woudenberg, maar ook uit een grote cirkel daaromheen, van Amersfoort, Zeist, Houten, Ede, Veenendaal tot o.a. Hilversum en Zeewolde toe, waardoor het koor een regiofunctie bekleedt.

Voor meer informatie: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl , Facebook: 'Jubilate Deo Woudenberg' of 033-2861787

advertentie
advertentie