Haal in Scherpenzeel meer uit je Tablet

25 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Veel mensen hebben een tablet. Het hebben is één, het gebruiken is twee en er handig mee zijn is drie. U bent al een beetje digivaardig, maar u wilt beter en meer gebruik maken van uw tablet (Android of iPad)?

Geef u dan op voor de beginnerscursus tablet. Tijdens deze cursus wordt u wegwijs gemaakt op uw apparaat en leert u verschillende zaken, zodat u hier meer en beter gebruik van kunt maken, zoals het maken van foto's, het downloaden van apps, het maken van notities, een routeplanner gebruiken en de agendafuncties.

De cursus start op maandag 25 september, graag opgeven voor 11 september. Na de lessen kunt u met meer plezier met uw apparaat werken. De cursus bestaat uit 5 lessen. De kosten zijn € 25,00.

Er zijn aparte cursussen voor de iPad-gebruikers en voor de Android-gebruikers (bij voldoende deelname).

Voor meer en andere activiteiten van Seniorweb Scherpenzeel, kijk op de website: scherpenzeel.seniorweb.nl of breng een bezoek aan de Bibliotheek.

De ambassadeurs van Seniorweb Scherpenzeel organiseren allerlei activiteiten omdat zij het belangrijk vinden dat iedereen digitaal fit is. Computers en andere digitale ontwikkelingen zijn immers niet meer weg te denken. Het is beter er goed mee om te gaan dan ontwikkelingen te negeren.

SeniorWeb Scherpenzeel, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel

Scherpenzeel.seniorweb@gmail.com

Tel 033 2773107

advertentie
advertentie