Ladies Night in de Breehoek

26 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Op dinsdag 19 augustus wordt er in de Breehoek een speciale Ladies Only avond georganiseerd. Tijdens deze Ladies Night worden alle dames uit Scherpenzeel en omgeving uitgenodigd te komen genieten van een avond vol entertainment.

Vanaf 18:30 zal de Theaterzaal worden opengesteld voor de gasten, en zij zullen onthaald worden met koffie, thee, en huisgemaakte zoete lekkernijen. Nadat iedereen haar plaatsje gevonden heeft, starten we rond 19.00 uur met de film Soof 2. Deze feelgoodmovie uit 2016 is het vervolg op Soof (2013), het verhaal over de bijna 40-jarige Soof (Lies Visschedijk), waarin ze zich afvraagt of haar leven wel compleet is. In Soof 2 lijkt zelfs relatietherapie haar huwelijk met Kasper (Fedja van Huêt) niet te kunnen redden. Kasper slaat een jonge en slanke meid aan de haak, en Soof zelf ontmoet de knappe chef-kok Bauke (Achmed Akkabi). Is hij de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen? Daar komen we vanzelf achter.

Na afloop van de film is het tijd voor bubbels en krijgt iedereen rustig de tijd om een plekje te gaan zoeken aan de andere kant van de zaal, rondom de catwalk. Daar zal rond 21.00 uur een modeshow beginnen van de najaarscollectie 2017, georganiseerd door drie van de grootste kledingzaken van Scherpenzeel: De Kast, Nicole Mode en No256. Na afloop van de show bestaat er de mogelijkheid om de getoonde kleding aan te schaffen bij de desbetreffende kledingwinkels, die allen met een deel van hun collectie aanwezig zullen zijn. Uiteraard is er dan ook tijd om onder het genot van diverse hapjes en drankjes na te kletsen in onze gezellig ingerichte foyer. De avond wordt uiteindelijk afgesloten met een leuk gevulde goodiebag voor iedereen.

De Ladies Night is op dinsdagavond 19 augustus. De zaal gaat om 18.30 uur open en rond 23.30 uur zal de avond afgelopen zijn. Tickets zijn nu te koop bij De Kast, Nicole Mode en No256, en op de avond zelf aan de deur bij de Breehoek. Tickets kosten € 15,- , dit is inclusief hapjes, drankjes en goodiebag.

advertentie
advertentie