Projectkoor zoekt 80 stemmen uit de hele regio

1 september 2017 om 00:00 Nieuws

Projectkoor Dolce Musica heeft een vernieuwend en uitdagend project op het programma gezet, een speciale mix van composities passend in de Paastijd !! Op donderdagavond 14 september 2017 wordt Paasproject 2018 gestart met een kennismakingsavond/ repetitie. Een greep uit het repertoire dat wordt gebracht: Het Kyrie uit de Höhe Messe van Bach, het Introïtus uit het Requiem van Dvoràk, het Dies Irae e tuba mirum uit het Requiem van Verdi en andere uitzonderlijke composities. Samen met de vierstemmige Latijnse Messe, dit project "Missa Assumpta est Maria" van Charpentier, completeert de Baroke messe een interessante repertoire met een hoog Matthäus Passion gevoel!! Als projectkoor willen we 80 zangeressen en zangers interesseren om aan de slag te gaan met onze missie:een eigen pallet aan composities in de Paastijd te laten klinken!! We repeteren op de donderdag- avonden vanaf 14 september in het Catharijnecentrum, Langstraat 38 te Barneveld. De kennismakingsavond en repetitie start om 19.30 uur, maar vanaf 19.00 uur staat de deur open en is de koffie vers gezet. Er worden aan U geen eisen gesteld t.a.v. muziekkennis of koorervaring. Wel houden wij van enthousiaste mensen van goede wil.

Dolce Musica is een uitdaging voor iedereen die van zingen houdt, het beste uit zichzelf wilt halen en ervan geniet gezamenlijk een gewaardeerde muzikale prestatie te leveren ! Als projectkoor bestaan we al 7 jaar en hebben elk jaar als missie een Latijnse Messe te laten klinken. We denken 3 à 4 keer in de twee weken voor Pasen 2018 onze uitvoeringen te plannen. Uitvoerings- lokaties worden over heel het land geselecteerd. Het is elk jaar een belevenis hoe alles tot stand komt en hoe spannend het is om, in een informele sfeer, steeds ons gezamenlijke doel te bereiken.

Ook bij dit project worden we weer begeleid door een orkest !!

Als je interesse hebt, meld je aan op projectkoordolcemusica@gmail.com en kom donderdag- avond 14 september naar het Catharijnecentrum, Langstraat 38 in Barneveld. Wil je meer weten over projectkoor Dolce Musica ga dan naar onze site dolcemusicabarneveld.wordpress.com en lees over onze vorige projecten!!

advertentie
advertentie