Spannende speurtocht in donkere bieb

18 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Woensdag 11 oktober, tijdens de Kinderboekenweek, kunnen kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 in de Bibliotheek Scherpenzeel meedoen aan een speurtocht in het donker. De speurtocht staat in het teken van een beroving in het snoepmuseum…

Spekkie en Sproet, de meesterspeurders uit de boeken van Vivian den Hollander, zitten met hun handen in het haar. Het snoepmuseum is beroofd en de dader is er vandoor gegaan met peperdure Monegaskische spekkies. Spekkie en Sproet hebben hulp nodig!

Met een zaklamp gaan de kinderen in een donkere Bibliotheek op zoek naar de dader. Aan de hand van verschillende opdrachten, komen ze steeds meer te weten over de diefstal. Wie heeft de spekkies gestolen? Lukt het de kinderen om dit raadsel op te lossen en de dader te ontmaskeren?

Opgeven

De speurtocht in het donker op woensdag 11 oktober begint om 19.00 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis. Aanmelden voor 6 oktober bij de Bibliotheek, info@bibliotheekscherpenzeel.nl of 033-2773107.

advertentie
advertentie