Fraaie 5-daagse-reis van Senioren Belangen

19 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude - De in 2015 opgerichte vereniging Senioren Belangen organiseerde ook dit jaar weer een 5-daagse vakantiereis voor haar leden. De reis ging deze keer naar Bilstein in het Sauerland. Na de succesvolle reis van vorig jaar naar Luxemburg had de reiscommissie in overleg met het touringcarbedrijf uit voorzorg reeds besloten dit jaar een extra grote touringcar in te zetten. Niettemin was de belangstelling voor deelname aan deze reis zo groot dat enkele leden helaas teleurgesteld moesten worden omdat het maximale aantal deelnemers bereikt was.

Onder ideale weersomstandigheden vertrok op 28 augustus een volle bus met 56 opgewekte vakantiegangers richting het Sauerland. Na een voorspoedige rit met onderweg een bakkie koffie arriveerde men tegen de middag bij het hotel in Bilstein.

De reiscommissie had gezorgd voor een fraai afwisselend programma met onder andere een boottocht op de Biggesee, een bezoek aan een glasblazerij, een excursie naar een bierbrouwerij en een bezoek aan de druipsteengrot in Attendorn. Daarnaast was er ruim gelegenheid om de fraaie omgeving te verkennen of - voor de liefhebbers - om te winkelen. 's Avonds werden de deelnemers in het hotel aangenaam vermaakt met onder andere gezellige live muziek en een bingo-avond.

Op de terugreis naar Woudenberg werd een tussenstop gemaakt in Keulen waar men de gelegenheid had om de imposante Dom bezichtigen of de binnenstad te verkennen. Als afsluiting van de reis werd als kers op de taart nog een heerlijk afscheidsdiner geserveerd in Restaurant Bosgoed in Wilp.

Mede dankzij het fraaie weer kunnen de deelnemers en de reisorganisatie terugkijken op een in alle opzichten zeer geslaagde reis.

advertentie
advertentie