Slechte start voor T.V.S. 1 in de Najaarscompetitie.

20 september 2017 om 00:00 Sport

T.V.S. 1 verliest openingswedstrijden in de 1e klasse

In de openingswedstrijd van de najaarscompetitie moest T.V.S. het opnemen in Nieuwegein tegen V.T.V. 3. Het resultaat was een ruime 8-2 nederlaag slechts Jan van de Beek en Dennis Wijsbeek wisten eenmaal tot winst te komen. Voor de tweede wedstrijd kwam het Culemborgse Gispen 1 op bezoek in "de Breehoek" en opnieuw werd er een 8-2 nederlaag geleden al was het krachtsverschil niet zo groot als dat de uitslag doet voorkomen, het zal gezien deze eerste twee wedstrijden moeilijk worden voor T.V.S. 1 om zich te handhaven in de 1e klasse.

In de openingspartij was het Jan van de Beek die gelijke tred hield met Maarten de Jong maar in de beslissende vijfde game trok de Jong met 11/5 aan het langste eind. Edwin Vetkamp was daarna kansloos tegen Rob te Boekhorst maar in de derde partij moest het duel tussen Dennis Wijsbeek en Thomas Goldstein ook beslist worden in de vijfde game en opnieuw viel het kwartje met 11/8 in het nadeel uit van T.V.S. Ook het dubbel, gespeeld door van de Beek en Vetkamp, werd pas beslist in de vijfde game en dit keer waren het de T.V.S.-ers die met 12/10 het eerste punt scoorden.

Na de pauze voerden de gasten de score op. Door nederlagen van Vetkamp en Wijsbeek, beiden in vier games, en van de Beek die ook zijn tweede partij tegen Goldstein na een 2-1 voorsprong verloren zag gaan met 7/11 in de vijfde game kwam de tussenstand op 1-6. Vervolgens verloren Vetkamp en Wijsbeek ook hun derde partij van de avond alvorens van de Beek in de slotpartij van de wedstrijd nog wat terug kon doen. Tegen te Boekhorst kwam van de Beek op een 2-1 achterstand maar hij vocht zich goed terug in de wedstrijd en met achtereenvolgens 11/4 en 11/6 wist hij een verdiende overwinning te behalen waarmee het eindresultaat een 8-2 nederlaag werd.

In de derde speelronde staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, op Maandag 25 September komt het Utrechtse S.V.E. op bezoek in "de Breehoek".

advertentie
advertentie