Scherpenzelers gaan de uitdaging aan

21 september 2017 om 00:00 Sport

Een groep van 25 Scherpenzelers zijn deze week gestart met de "Bootcamp Challenge" van sportbureau 1-2 Sport. Dit betekent dat zij 10 weken lang meerdere keren per week een uitdagende bootcamptraining zullen volgen.

Coach Mariska van de Vliert over het traject: "Bij de groep zitten veel beginners, we bouwen daarom de intensiteit van de trainingen langzaam op. We versterken specifiek de spierkracht en het uithoudingsvermogen en ons doel is dan ook om iedereen zich weer fit te laten voelen!" Naast de trainingen ontvangen de deelnemers ook voedingsadvies en coaching.

De bootcamps worden georganiseerd op verschillende plekken langs het Valleikanaal: "We werken tegenwoordig ook met allerlei stoere materialen zoals tractorbanden en kruipnetten. Over 10 weken eindigen we het traject met een mega bootcamp in de bossen van Doorn, iets waar veel deelnemers op dit moment nog verre van klaar voor zijn. Maar dat gaat helemaal goed komen!"

Om op de hoogte te blijven van het verloop van het traject kunt u 1-2 Sport volgen op Facebook of Instagram (@12sportnl).

advertentie
advertentie