EK touwtrekken groot succes voor TTV De Valleitrekkers

24 september 2017 om 00:00 Sport

De mannen van de valleitrekkers hebben het afgelopen jaar alles op alles gezet om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. En dat hebben ze gedaan!

In juni leverde dit een 1e en een 3e plek op op het NK in Bentelo. Afgelopen week waren de Europese kampioenschappen touwtrekken in Southport, Engeland. De Valleitrekkers hebben in 3 verschillende gewichtsklassen meegedaan. Dit houdt in dat zij met 8 touwtrekkers maximaal 640 kg, 680kg of 720 kg mogen wegen.

De eerste dag werd er meteen een bronzen en een zilveren medaille bemachtigd. De tweede dag behaalden zij, na een hele spannende finale, de hoogst haalbare prijs die er is. Ze werden europees kampioen in de 720kg klasse.

Na een kort moment van felicitaties van touwtrekkers vanuit heel touwtrekkend Europa moesten de mannen weer door voor de laatste klasse. Hier hebben zij net geen podiumplek weten te behalen maar met een mooie 4e plaats waren zij ook heel tevreden.

De indrukwekkende gouden medaille, het prachtige brons en het behaalde zilver zijn de prachtige prijzen die zij mee naar huis nemen.

Wil jij ook je krachten meten in een gezellig touwtrekteam? Kijk dan eens op onze website www.valleitrekkers.nl en kom eens langs.

advertentie
advertentie