Opnieuw nederlaag voor T.V.S. 1

27 september 2017 om 00:00 Sport

T.V.S. 1 komt opnieuw niet tot winst in thuiswedstrijd

In de tweede thuiswedstrijd kwam het Utrechtse S.V.E. op bezoek. Dat T.V.S. het moeilijk heeft in de 1e klasse bleek ook in deze wedstrijd wel weer want ook deze tegenstander was te sterk en keerde met een verdiende 7-3 overwinning huiswaarts.

In de openingspartij was het Jan van de Beek die, na een spannende partij tegen Niels Durenkamp de thuisclub op voorsprong zette. Van de Beek was in de beslissende vijfde game met 11/7 de verdiende winnaar. De gasten zetten daarna al weer snel orde op zaken want zowel Edwin Vetkamp als Rein Schellingerhout verloren hun partij zonder daarbij een game te winnen. In het dubbelspel wisten van de Beek en Vetkamp nog wel een game te winnen maar ze konden niet voorkomen dat ook deze partij in Utrechts voordeel werd beslist waardoor de pauzestand 1-3 werd.

Na de pauze beleefden de T.V.S.-ers een kleine opleving want Vetkamp boekte zijn eerste seizoenszege door in vier games te winnen van Durenkamp en van de Beek won ook zijn tweede partij door met 11/6, 11/8 en nogmaals 11/6 eenvoudig te winnen van Ole Baek waardoor de stand ineens gelijk was getrokken, 3-3. Helaas was deze opleving van korte duur want Schellingerhout slaagde er in zijn tweede partij opnieuw niet om zijn tegenstander in verlegenheid te brengen en verloor in straight games. Ook in hun laatste partij van deze wedstrijd moesten zowel Vetkamp als Schellingerhout na vier games hun tegenstander feliciteren met de winst. In de slotpartij leek van de Beek tegen Sean Bakker op weg naar zijn derde zege van de avond toen hij via 11/6 en 11/7 op een 2-0 voorsprong kwam maar Bakker gaf zich niet gewonnen en bepaalde na 8/11, 7/11 en 5/11 de eindstand op 3-7.

In de vierde speelronde staat een uitwedstrijd op het programma, op Donderdag 5 Oktober moet in Wijk bij Duurstede tegen Effect worden gespeeld.

advertentie
advertentie