Opnieuw een gelijkspel voor TVS

13 oktober 2017 om 00:00 Sport

Opnieuw een gelijkspel voor T.V.S. 1 in een uitwedstrijd

In de laatste ronde van de eerste competitiehelft speelde T.V.S. 1, evenals vorige week, opnieuw gelijk. In de wedstrijd tegen H.T.V. 1 uit Hagestein werd in de slotfase een 5-3 achterstand nog weggewerkt.

In de openingspartij pakte Jan van de Beek het eerste punt door tegen Rick Meijer de beslissende vijfde game met 11/8 te winnen. Rein Schellingerhout was minder succesvol want ook hij moest tegen William van Overdam een vijfde game spelen die hij echter met 7/11 verloor. Dennis Wijsbeek zette T.V.S. weer op voorsprong door Mario Lenting in vier games te verslaan. De gastheren trokken via winst in het dubbelspel de stand weer gelijk want van de Beek en Schellingerhout verloren met 12/14, 8/11, 11/3 en 4/11 zodat de pauze in ging met een 2-2 stand.

Na de pauze zette van de Beek de T.V.S.-ers weer op voorsprong door eenvoudig in drie games te winnen van van Overdam. In de drie partijen die volgden leek de thuisclub een beslissing te forceren want eerst verloor Wijsbeek nipt met 9/11 in de beslissende vijfde game van Meijer en ook Schellingerhout ging vervolgens nipt onderuit in de vijfde game met 10/12 tegen Lenting. In de achtste wedstrijd ging Wijsbeek in zijn laatste partij van de avond in vier games ten onder tegen van Overdam waardoor de tussenstand 5-3 was in het voordeel van H.T.V. In de voorlaatste partij kwam van de Beek op een 2-0 achterstand tegen Lenting maar via 11/6 en tweemaal 11/2 sleepte hij deze partij nog uit het vuur en behield zijn ongeslagen status. In de slotpartij zorgde Schellingerhout ervoor dat beide teams weer op gelijke hoogte kwamen want hij versloeg Meijer met 11/8, 11/7, 9/11 en 11/9.

In de zesde speelronde staat een thuiswedstrijd op het programma, op Maandag 23 Oktober komt V.T.V. uit Nieuwegein op bezoek in "de Breehoek". De eerste ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 8-2 zege voor V.T.V.

advertentie
advertentie