Italiaanse avond in de Breehoek

26 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Na het succes van de onlangs gehouden Ladies Night organiseren Kulturhus de Breehoek en de Bibliotheek wederom een avondje uit. Dit keer staat er een Italiaanse avond op het programma met een film, een hapje en een drankje.

Duisings is al volop bezig met de voorbereidingen van de avond. Enthousiast vertelt hij over de inhoud van het programma: "We starten met ontvangst met een kopje koffie of thee en diverse huisgemaakte zoetigheden. Daarna mogen de aanwezige dames en heren zelf de handen uit de mouwen steken. We gaan namelijk met z'n allen verse pasta maken."

Alfred Haaksma, directeur van de Bibliotheek Scherpenzeel, vult aan: "Terwijl de medewerkers van de Breehoek vervolgens de zelfgemaakte pasta omtoveren tot lekkere Italiaanse hapjes, wordt voor onze gasten de Italiaanse film La Pazza Gioia vertoond. La Pazza Gioia gaat over twee vrouwen die in een psychiatrische inrichting zitten. Tijdens een uitstapje krijgen ze de kans om te ontsnappen. Wat volgt is een reis door Toscane waarbij de vrouwen elkaar leren kennen en weten om te gaan met hun verleden."

Na afloop van de film staan de Italiaanse hapjes klaar, en wat zou een Italiaanse avond zijn zonder te kunnen genieten van de prachtige wijnen die daar geproduceerd worden? Op de diverse statafels in het Grand Café kan men naar hartenlust proeven van een keur aan Italiaanse toppers, en het bijbehorende smaaknotitieformulier zorgt ervoor dat de aanwezigen het de dag erna ook nog weten. Wees welkom dus!

Duisings en Haaksma hebben er zichtbaar veel plezier in om gezamenlijk activiteiten te organiseren. Haaksma: "Dat is nou de kracht van samenwerking binnen het Kulturhus. Elkaar aanvullen en zo een mooie avond organiseren!"

De Italiaanse avond wordt gehouden op dinsdag 21 november van 18.30 - 23.00 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Entree is € 12,50, inclusief hapjes, drankjes en film. Aanmelden uiterlijk 17 november bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl.

advertentie
advertentie