Parkinson Café Barneveld - 8 november 2017

26 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Barneveld - Op woensdagmiddag 8 november 2017 is in de zaal van Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld, een gezamenlijke bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en Parkinson Café Ede. Deze bijeenkomst is voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

We hebben voor deze bijzondere bijeenkomst uitgenodigd: Ad Nouws, psycholoog.

Hij is de schrijver van het boek "Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen" en een boeiend en bevlogen verteller over de ervaringen van mensen met de ziekte van Parkinson.

Het thema is ''coping'', waarbij " initiatiefverlies" en "depressie" eveneens aan de orde komen.

Deze bijeenkomst is van 14.00-15.30 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.

Er is voldoende ruimte, maar we verzoeken u wel zich telefonisch (06-21216975) of via e-mail (info@parkinsoncafebarneveld.nl) aan te melden. De entree is gratis.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.

advertentie
advertentie