Alive&Dancing - een nieuw dansfeest!

27 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Zaterdag 25 november a.s. vindt de eerste editie van 'Alive & Dancing' plaats; een feest voor danslustige dertigers, veertigers en vijftigers. Maar ook twintigers en zestig plussers zijn van harte welkom. De organisatoren hebben Partyboerderij 'De Weistaar' als locatie gekozen zodat het volume gerust een tandje hoger gezet mag worden. Deejays Jerôme Valentao en Roger Fuke zullen de draaitafels laten roken met muziek uit de eighties, nineties en zeros. Een echte aanrader voor die mensen die van een avond op de dansvloer en een gezellig drankje houden! Maar voor even bijkletsen of een goed verhaal is natuurlijk ook alle ruimte.

Zaterdagavond rond 21.00 uur barst het feest los. Jeroen (Deejay Jerome Valento) zal, samen met 'partner in crime' Roger Fuke de avond verzorgen. Jerome Valento is een Nederlandse DeeJay/Producer, geboren in Roosendaal. Hij begon met draaien op 16-jarige leeftijd op een examenfeestje bij een vriend thuis. Nadat hij zijn eerste DeeJay-set had gekocht, draaide hij iedere week in een lokale club in Roosendaal.

Binnen een paar jaar ontwikkelde hij zich tot DeeJay en Producer en speelde onder de naam DJ Silkens in Moskou en Griekenland. Daarna veranderde hij zijn artiestennaam in Jerome Valento en speelde o.a. op de 'State of Trance 550' in Den Bosch en tijdens de Seat Next DJ Competition. Eigen nummers die hij heeft uitgebracht zijn onder andere 'Reflow" en 'Oozo'.

Rogier (DeeJay Roger Fuke) begon vijftien jaar geleden met draaien bij poppodium 'So What!' In Gouda. Sindsdien heeft hij zich op zeer uiteenlopende feesten in het gehele land ontwikkeld tot een veelzijdige diskjockey met een voorliefde voor muziek met een 'edge'. Ook in het dagelijks leven staat muziek in het middelpunt bij zijn werkzaamheden als docent, zanger en presentator.

Mobiliseer je vrienden en bekenden, koop je kaarten bij de onderstaande voorverkoopadressen en kom gezellig meefeesten. De organisatoren Bep van den Broek, Bianca Mulder, Marcel Peperkamp en John Post willen hier een jaarlijks terugkerend feest van maken. De opbrengst van de eerst editie is bestemd voor het organiseren van de volgende editie.

advertentie
advertentie